Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the maple domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 {"id":1577,"date":"2016-04-13T20:48:37","date_gmt":"2016-04-13T20:48:37","guid":{"rendered":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/?p=1577"},"modified":"2016-04-13T20:48:37","modified_gmt":"2016-04-13T20:48:37","slug":"fjola-pa-afterski-etter-skiskyting","status":"publish","type":"post","link":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/2016\/04\/13\/fjola-pa-afterski-etter-skiskyting\/","title":{"rendered":"Fj\u00f8la – p\u00e5 afterski etter skiskyting"},"content":{"rendered":"

Bes\u00f8kt: 06.03.2016
\nBeliggenhet: Jernbanetorget 1, 0154 Oslo
\nWebside: http:\/\/fjola.no\/<\/a><\/p>\n

Etter \u00e5 ha brukt s\u00f8ndagen p\u00e5 \u00e5 heie frem Ole Einar Bj\u00f8rndalen til s\u00f8lv og Tiril Eckhoff til kollaps var b\u00e5de Marianne og jeg sultene. Og siden vi begge visste at kj\u00f8leskapet hjemme ikke akkurat bugnet av delikatesser for \u00f8yeblikket, var jeg kjapp til \u00e5 foresl\u00e5 at vi tok middagen i sentrum p\u00e5 vei hjem. Jeg hadde ikke helt klart hvor vi skulle, men da vi hoppet av t-banen p\u00e5 Jernbanetorget var det opplagt at det m\u00e5tte bli et sted like i n\u00e6rheten. Det var da jeg kom p\u00e5 at jeg fortsatt har veldig mye ugjort p\u00e5 \u00d8stbanehallen, eller \u00d8 som det n\u00e5 heter etter at Rom Eiendom brushet opp den gamle stasjonshallen.<\/p>\n

N\u00e5 var det bare Opland Burger & Steak jeg hadde bes\u00f8kt her tidligere, s\u00e5 valgmulighetene var mange. Det endte med at jeg avgjorde at dagens middag ble p\u00e5 Fj\u00f8la, som jeg egentlig ikke visste s\u00e6rlig mye mer om enn at jeg husket navnet og at en kamerat nevnte dem i forbindelse med en diskusjon om byens burgersteder etter mitt tidligere innlegg om Ryes.<\/p>\n

\"Interi\u00f8ret<\/a>
Interi\u00f8ret p\u00e5 Fj\u00f8la<\/figcaption><\/figure>\n

Til tross for at klokken var over fem, var det fortsatt lunchmeny som gjaldt p\u00e5 Fj\u00f8la. For v\u00e5r del var det helt fint, for vi skulle uansett ikke p\u00e5 noen fancy middag der vi satt i ullundert\u00f8y og skikl\u00e6r. Lunchmenyen var dominert av hamburgere, men man fant ogs\u00e5 sandwich, salat og suppe der. Det ble cheeseburger (189,-) \u00a0med bacon (+15,-) p\u00e5 meg, etter en dag ute i kulda f\u00f8lte jeg for noe varm og fet mat.<\/p>\n

Cheeseburgeren kom anrettet p\u00e5 en skiferplate sammen med en sk\u00e5l med pommes frittes og litt aioli. Akkurat som de oppga p\u00e5 menyen var kj\u00f8ttet medium stekt o br\u00f8det hadde f\u00e5tt seg en skikkelig runde p\u00e5 grillen. P\u00e5 Fj\u00f8la var de tydelig av den formening at hamburgere skal spisende med hendene for maten var anrettet i papir og det var kun Marianne med sin Club sandwich som fikk bestikk. Selv kunne jeg nok tenkt meg bestikk, for det rant godt med fett og kj\u00f8ttsaft nedover begge hendene f\u00f8r jeg var ferdig med \u00e5 spise. Men hamburger er jo ogs\u00e5 definisjonen p\u00e5 junk food, s\u00e5 litt gris m\u00e5 man vel b\u00e6re over med.<\/p>\n

\"Burger<\/a>
Burger & fries<\/figcaption><\/figure>\n

Forrige gang jeg spiste burger var p\u00e5 Ryes, og heldigvis var dette mange hakk opp derfra uten at det skulle s\u00e5 mye til. Burgerbr\u00f8det er luftig og burgeren holder m\u00e5l den ogs\u00e5. Strengt tatt skulle jeg \u00f8nske meg litt mer smak i kj\u00f8ttet, men alt i alt er det fungerer det helt greit. \u00a0Underveis sp\u00f8r Marianne om jeg er forn\u00f8yd, mens hun rekker meg en bit kylling fra sin club sandwich. Om det bare var for \u00e5 dele eller om det var for \u00e5 vise meg er jeg usikker p\u00e5, men det m\u00e5 ha v\u00e6rt noe av det desidert t\u00f8rreste kyllingkj\u00f8ttet jeg har f\u00e5tt servert p\u00e5 et spisested.<\/p>\n

Burgeren Fj\u00f8la serverer m\u00e5 i st\u00f8rrelse v\u00e6re i det nedre sjiktet av hva som serveres p\u00e5 byen burgerbarer. N\u00e5 er jeg mer opptatt av at mat smaker bra enn at det er mye av den, men for de som er opptatt av mengde og er storspiste kan du bli skuffet her. For min del ble jeg passe mett og klager ikke, men de skal passe seg litt for \u00e5 ikke fremst\u00e5 som sm\u00e5lige p\u00e5 mengde.<\/p>\n

Servicen p\u00e5 fj\u00f8la var ikke d\u00e5rlig, men spesielt kjapp var den heller ikke. Til tross for et n\u00e6rmest tomt lokale ble vi sittende \u00e5 vente b\u00e5de n\u00e5r vi skulle bestille mat og n\u00e5r vi \u00f8nsket \u00e5 be om regningen. Det fremst\u00e5r som un\u00f8dvendig og det koster ikke servit\u00f8ren mange kalorier \u00e5 vise seg litt oftere ute i spisesalen selv om det er lite \u00e5 gj\u00f8re p\u00e5 jobb.<\/p>\n

Burgeren p\u00e5 Fj\u00f8la er helt grei, men ut ifra det jeg fikk servert fra lunchmenyen er jeg skeptisk til om jeg kommer til \u00e5 spise dagens treretter her til 565 kroner. Det er ikke akkurat i det nedre sjiktet og jeg m\u00e5 innr\u00f8mme at jeg er skeptisk til om man da f\u00e5r god nok valuta for pengene.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Bes\u00f8kt: 06.03.2016 Beliggenhet: Jernbanetorget 1, 0154 Oslo Webside: http:\/\/fjola.no\/ Etter \u00e5 ha brukt s\u00f8ndagen p\u00e5 \u00e5 heie frem Ole Einar Bj\u00f8rndalen til s\u00f8lv og Tiril Eckhoff til kollaps var b\u00e5de Marianne og jeg sultene. Og siden vi begge visste at kj\u00f8leskapet hjemme ikke akkurat bugnet av delikatesser for \u00f8yeblikket, var jeg kjapp til \u00e5 foresl\u00e5 […]<\/p>\n","protected":false},"author":3,"featured_media":1578,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_monsterinsights_skip_tracking":false,"_monsterinsights_sitenote_active":false,"_monsterinsights_sitenote_note":"","_monsterinsights_sitenote_category":0,"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[55,26,22,23],"class_list":["post-1577","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-uncategorized","tag-hamburger","tag-lav","tag-norge","tag-oslo"],"_links":{"self":[{"href":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1577","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/3"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1577"}],"version-history":[{"count":1,"href":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1577\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":1580,"href":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1577\/revisions\/1580"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/media\/1578"}],"wp:attachment":[{"href":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1577"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=1577"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=1577"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}