Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the maple
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
{"id":435,"date":"2014-08-06T15:10:28","date_gmt":"2014-08-06T15:10:28","guid":{"rendered":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/?p=435"},"modified":"2015-12-04T06:37:12","modified_gmt":"2015-12-04T06:37:12","slug":"lille-b","status":"publish","type":"post","link":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/2014\/08\/06\/lille-b\/","title":{"rendered":"Lille B"},"content":{"rendered":"
Bes\u00f8kt: 06.08.2014
\nAdresse: Bygd\u00f8y all\u00e9 3, 0257 Oslo
\nHjemmeside:\u00a0 –
\nNB! Lille B stengte d\u00f8rene juni 2015<\/p>\n
Da Bagatelle omsider \u00e5pnet opp igjen etter at Hellstr\u00f8m la inn \u00e5rene, var ett av trekkene \u00e5 lage et Brasserie ut av et tidligere chambre separ\u00e9e. Ingen ukjent ide at en dyr topprestaurant supplerer med et billigere alternativ, men det er jo et triks som har vist seg \u00e5 fungere godt i mange tilfeller. Siden den gang har Lille B klart \u00e5 kjempe til seg en Bib Gourmand i Michelinguiden.<\/p>\n
Jeg husker ikke hvor lenge siden det er siden forrige gang jeg var p\u00e5 Lille B, men de hadde i alle fall endret litt p\u00e5 konseptet siden den gang. Da var menyen mer franskinspirert, mens n\u00e5 var det nytt nordisk kj\u00f8kken som gjaldt. Ingen overraskelse for s\u00e5 vidt, da kj\u00f8kkenet deles med hovedrestauranten, men jeg m\u00e5 innr\u00f8mme at forventingene var noe ambivalente. Litt pessimistisk fordi trenden med nytt nordisk kj\u00f8kken som har herjet en god stund er det slettes ikke alle som behersker. Selv om revitaliseringen av nordisk mat har f\u00f8rt mye bra med seg, har jeg fort\u00e6rt litt for mange retter som bare ikke smaker spesielt godt. Og jeg m\u00e5 innr\u00f8mme at jeg av og til tenker at dette er keiserens nye kl\u00e6r. Men optimismen var der like fullt fordi jeg for et snaut \u00e5r siden hadde et m\u00e5ltid p\u00e5 Bagatelle som jeg var veldig forn\u00f8yd med.<\/p>\n
Menyen best\u00e5r n\u00e5 av ca femten sm\u00e5retter, hvor man kan sette sammen etter eget \u00f8nske. I tillegg hadde de ytterligere en h\u00e5ndfull retter skrevet opp en tavle p\u00e5 veggen, som jeg antar skiftes ut oftere enn de i menyen. Den kvinnelige servit\u00f8ren anbefalte fem retter for \u00e5 bli mett, noe som hadde en fastpris p\u00e5 645,-. Alternativt kostet hver enkelt rette mellom 150 og 200, med unntak av de to dessertene som l\u00e5 p\u00e5 snaue hundrelappen. Siden vi var b\u00e5de sultne og nysgjerrige ble det femretters p\u00e5 oss denne kvelden og til drikke ble det bestilt alkoholfritt i form av en flaske eplemost fra Ringi (James Grieve) til 95,-. Etter god betenkningstid gikk jeg for kamskjell, skate, kylling, gris og jordb\u00e6r.<\/p>\n