Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the maple domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 {"id":1534,"date":"2016-03-14T22:04:57","date_gmt":"2016-03-14T22:04:57","guid":{"rendered":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/?p=1534"},"modified":"2016-03-15T21:48:22","modified_gmt":"2016-03-15T21:48:22","slug":"mission-taco-et-svakt-gjennomfort-oppdrag","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/2016\/03\/14\/mission-taco-et-svakt-gjennomfort-oppdrag\/","title":{"rendered":"Mission Taco – Et svakt gjennomf\u00f8rt oppdrag"},"content":{"rendered":"

Bes\u00f8kt: 09.03.2016
\nBeliggenhet: M\u00f8llergata 32, 0179 Oslo
\nWebside: www.missiontaco.no\/<\/a><\/p>\n

Som et prosjekt i gj\u00f8re noe sammen, fant Marianne og jeg ut at vi skulle begynne p\u00e5 spanskkurs. Siden kurset starter klokken sju om kvelden og jeg gjerne jobber til minst klokken fem har dette gitt meg et fint p\u00e5skudd til \u00e5 teste ut en rekke enklere spisesteder i en overkommelig g\u00e5tur fra Folkeuniversitetets lokaler i Torggaten. F\u00f8r f\u00f8rste kveld skar det seg, da Marianne m\u00f8tte opp p\u00e5 Oslo S en dr\u00f8y halvtime f\u00f8r undervisningen skulle starte. Som straff fikk hun dermed valget mellom Upper Crust, Burger King eller Narvesen og vi endte med hver v\u00e5r p\u00f8lsemeny fra sistnevnte.<\/p>\n

Dette innlegget handler alts\u00e5 om kurskveld nummer to, hvor Marianne var p\u00e5 teambuildng p\u00e5 jobben og skulle m\u00f8te dirkete til timen. Dermed skulle jeg fikse meg middag selv denne ettermiddagen og jeg hadde bestemt meg for \u00e5 teste ut Mission Taco, som ligger ved siden av Revolver i M\u00f8llergata. Det har etter hvert kommet en del tacosteder i Oslo og jeg har tidligere skrevet om b\u00e5de Tijuana<\/a> og Taco Republica<\/a>.<\/p>\n

Lokalet til Mission Taco minner litt om et halvrocka utested, noe som ikke er s\u00e5 rart n\u00e5r de n\u00e6rmest deler lokaler med Revolver. Her ligger menyene p\u00e5 bordet og man bestiller selv maten i baren. Der f\u00e5r man en s\u00e5nn fancy ishockeypuck som blinker og piper n\u00e5r maten er ferdig og kan plukkes opp p\u00e5 disken ved kj\u00f8kkenet. Man f\u00e5r kanskje litt fast food-f\u00f8lelse av en s\u00e5nn brikke, samtidig er det effektivt for raske m\u00e5ltider og jeg hadde jo faktisk et sted jeg skulle v\u00e6re klokken 19.<\/p>\n

\"Interi\u00f8ret<\/a>
Interi\u00f8ret p\u00e5 Mission Taco<\/figcaption><\/figure>\n

Menyen best\u00e5r av fire ulike tacomenyer, hvorav tre er beregnet for en person mens den siste er for to til tre personer. Menyene for en person best\u00e5r av tre tacos og ligger p\u00e5 155-185 kroner. Det er ogs\u00e5 mulig \u00e5 kj\u00f8pe taco en og en, og da ligger prisen p\u00e5 55-72. I tillegg til taco har de ogs\u00e5 quesadillas meksikanske sandwicher. Som f\u00f8rstegangsbes\u00f8kende valgte jeg \u00e5 legge navnet til grunn, og gikk for en tacomeny med navn meat lovers guerrero som besto an en taco med oksekj\u00f8tt, en med kylling og en med svin.<\/p>\n

N\u00e5r maten kom p\u00e5 bordet var det tre ganske store tacos som l\u00e5 foran meg. Jeg startet med den som viste seg \u00e5 v\u00e6re svin og besto av en god mengde med svinekj\u00f8tt som var s\u00e5 m\u00f8rt at det nesten falt fra hverandre, men som dessverre godt kunne hatt litt mer smak for min del. Det er sjelden jeg opplever dette p\u00e5 steder med meksikansk mat, for jeg er slettes ingen chilifantast som elsker sterkt krydret mat. Men dette smakte nesten ukrydret svinekj\u00f8tt og den syltede r\u00f8dl\u00f8ken var det som dominerte. Rett nok var det et lite sting av chili i etterkant, men denne smakte egentlig ganske lite.<\/p>\n

Neste taco var med oksekj\u00f8tt, og n\u00e5 kom jeg p\u00e5 at de faktisk hadde sendt med b\u00e5de lime og en salsa som jeg antar var pico de gallo. Ingrediensene, om jeg ikke husker feil, var i alle fall blant annet tomat, r\u00f8dl\u00f8k og koriander. Heldigvis var det mer kraft i smaken p\u00e5 oksetacoen enn p\u00e5 den foreg\u00e5ende. Utpreget sterk var den slettes ikke, men smaksbildet var vesentlig fyldigere og dermed ogs\u00e5 mer vellykket. Salsaen som jeg n\u00e5 smakte p\u00e5 gjorde for \u00f8vrig veldig lite ut av seg.<\/p>\n

For den observante leser skal det v\u00e6re un\u00f8dvendig \u00e5 gjenta at den siste tacoen var kylling. Dessverre var vi her litt tilbake til problemet fra den f\u00f8rste. Rett nok var det ikke riktig like smakl\u00f8st, men jeg savner ogs\u00e5 her litt mer sting i maten. Igjen ble man sittende igjen med r\u00f8dl\u00f8k og koriander til \u00e5 b\u00e6re retten og det blir litt tynt. Litt rart egentlig, for det er sjelden jeg savner mer sting i meksikansk mat. Alt i alt var maten p\u00e5 Mission Taco gaske tannl\u00f8s og det jeg savner er ikke at maten skal v\u00e6re sterk, men at kj\u00f8ttet ikke skal v\u00e6re omtrent like smakl\u00f8st som det jeg husker fra den gangen jeg var p\u00e5 tur til Cuba.<\/p>\n

\"Tacos<\/a>
Tacos med svin, okse og kylling<\/figcaption><\/figure>\n

F\u00f8r jeg reiste hit mente jeg \u00e5 huske at jeg for en god stund siden hadde lest en veldig positiv omtale om stedet av Anders Husa<\/a>. Jeg er imidlertid ingen fast leser av bloggen hans og siden min opplevelse divergerte ganske kraftig fra den omtalen jeg mente \u00e5 huske m\u00e5tte f\u00f8r jeg publiserte mitt innlegg sjekke opp denne omtalen en gang til. Det jeg tydelig ikke husket var at dette var et innlegg han hadde skrevet p\u00e5 bestilling. Jeg har strengt tatt litt lyst til \u00e5 skrive litt om troverdighet versus kj\u00f8pte blogginnlegg, men skal n\u00f8ye meg med \u00e5 konstatere at jeg p\u00e5 ingen m\u00e5te deler Husas begeistring for Mission Taco.<\/p>\n

Etterord:<\/em>
\nI etterkant av at dette innlegget ble publisert tok Husa kontakt med meg og \u00f8nsket \u00e5 presisere at hans innlegg ikke er et bestilligsverk og at det er skrevet p\u00e5 hans initiativ selv om Mission Taco tok regningen for bes\u00f8ket.\u00a0Selv velger jeg \u00e5 fortsatt v\u00e6re kritisk til innlegg jeg leser hvor det er en sammenblanding av \u00f8konomiske\u00a0interesser, men vil ogs\u00e5 presisere at jeg ikke mener det er noen uredelighet n\u00e5r man er\u00a0\u00e5pen om premissene for det man skriver om.\u00a0<\/em>All dialog mellom Husa og meg kan dere for\u00f8vrig lese i kommentarfeltet nedenfor.<\/em><\/p>\n

 <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Bes\u00f8kt: 09.03.2016 Beliggenhet: M\u00f8llergata 32, 0179 Oslo Webside: www.missiontaco.no\/ Som et prosjekt i gj\u00f8re noe sammen, fant Marianne og jeg ut at vi skulle begynne p\u00e5 spanskkurs. Siden kurset starter klokken sju om kvelden og jeg gjerne jobber til minst klokken fem har dette gitt meg et fint p\u00e5skudd til \u00e5 teste ut en rekke […]<\/p>\n","protected":false},"author":3,"featured_media":1536,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_monsterinsights_skip_tracking":false,"_monsterinsights_sitenote_active":false,"_monsterinsights_sitenote_note":"","_monsterinsights_sitenote_category":0,"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[26,27,22,23],"class_list":["post-1534","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-uncategorized","tag-lav","tag-meksikansk","tag-norge","tag-oslo"],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1534","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/3"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1534"}],"version-history":[{"count":4,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1534\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":1541,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1534\/revisions\/1541"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/media\/1536"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1534"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=1534"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=1534"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}