Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the maple domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 {"id":505,"date":"2014-09-15T07:47:10","date_gmt":"2014-09-15T07:47:10","guid":{"rendered":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/?p=505"},"modified":"2015-12-03T13:51:22","modified_gmt":"2015-12-03T13:51:22","slug":"cafe-tekehtopa","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/2014\/09\/15\/cafe-tekehtopa\/","title":{"rendered":"Caf\u00e9 Tekehtopa"},"content":{"rendered":"

Bes\u00f8kt: 15.09.2014
\nAdresse: St. Olavs plass 2, 0165 Oslo
\nHjemmeside:\u00a0 www.tekehtopa.no<\/a><\/p>\n

Jeg tror aldri jeg har v\u00e6rt innom Caf\u00e9 Tekehtopa f\u00f8r, men etter at Even Ramsvik var med \u00e5 fornye stedet for en tid tilbake har jeg hatt i tankene \u00e5 ta en tur innom. I dag var tydeligvis dagen kommet og jeg tok turen innom St. Olavs plass rett etter jobb. Med nydelig sensommerv\u00e6r og skinnende sol var det ganske fullt p\u00e5 utebordene, men jeg var heldig og fikk meg en plass ute likevel. De fleste som satt rundt meg s\u00e5 ut til \u00e5 ha fulle glass, men det var f\u00e5 tallerkener \u00e5 se.<\/p>\n

Servit\u00f8rinnen kommer med en meny til meg, like etter at jeg har satt meg ned. Menyen er enkel, med seks forretter, seks hovedretter og tre desserter og er dominert av relativt rustikke retter. Det er tydelig at stedet \u00f8nsker \u00e5 v\u00e6re et hverdagssted, hvor det er helt greit \u00e5 stikke innom for \u00e5 kun spise en enkeltrett om man \u00f8nsker. Valget falt p\u00e5 en klassisk snitzel til 239 kroner. Til den ble den tok jeg en \u00f8l fra Schous Mikrobryggeri til 79 kroner.<\/p>\n

Det tok ikke h\u00e5pl\u00f8st lag tid f\u00f8r maten kom p\u00e5 bordet. Retten var av det minimalistiske slaget, med snitzelen liggende ganske ensom p\u00e5 tallerken, kun med et par fileter av ansjos en spiseskje kapers og to sitronskiver. Ved siden av kom det en liten leiresk\u00e5l med fem sm\u00e5 ovnsbakte persillepoteter.<\/p>\n

For meg ble dette en litt midt-p\u00e5-treet-opplevelse. Det positive var at paneringen var god og spr\u00f8. Det som passet meg d\u00e5rligere var at kj\u00f8ttet var litt t\u00f8rt, og jeg mistenker at det her var benyttet svinekj\u00f8tt. Uansett om mistanken er rett eller ikke, for meg hadde de kommet unna med det hvis det smakte godt. Men snitzelen var relativt smakl\u00f8s, og det hele ble veldig t\u00f8rt sammen med potetene, som ogs\u00e5 var litt t\u00f8rre etter ovnsbakingen. Og selv om det s\u00e5 vidt er litt smeltet sm\u00f8r og et to sitronskiver, er det ikke nok til at jeg blir sittende \u00e5 tygge litt for godt f\u00f8r maten kan svelges.<\/p>\n

\"Klassisk<\/a>
Klassisk snitzel med ansjos, kapers, sitron\u00a0og poteter<\/figcaption><\/figure>\n

For de som tror et snitzel er identisk med noe man finner i frysedisken fra Findus har virkelig g\u00e5tt glipp av noe. Dette er noe som kan v\u00e6re sv\u00e6rt velsmakende og absolutt noe man b\u00f8r pr\u00f8ve om man er i \u00d8sterriker eller de sydlige delene av Tyskland. En klassisk snitzel skal v\u00e6re p\u00e5 kalvekj\u00f8tt, selv om det b\u00e5de kylling og svin stadig benyttes.\u00a0 I forbindelse med dette blogginnlegget m\u00e5tte jeg selvsagt for moroskyld Google litt, og jeg ser at det er mye som tyder p\u00e5 at det \u00abklassiske\u00bb tilbeh\u00f8ret slettes ikke er s\u00e5 klassisk, og at ansjos og kapers kun er et skandinavisk p\u00e5funn. Selv skal jeg ikke bidra i den diskusjonen, men de interesserte m\u00e5 gjerne sjekke det ut n\u00e6rmere.<\/p>\n

Til \u00e5 v\u00e6re en utservering i Oslo p\u00e5 en solskinnsdag hadde Caf\u00e9 Tekehtopa overraskende god service. Ikke at den var servicegraden var p\u00e5takelig h\u00f8y, men servit\u00f8rene hadde i alle fall grei oversikt over gjestene sine og ventetiden var aldri s\u00e6rlig lang. Det er slettes ikke alle steder med uteservering man klarer s\u00e5pass engang.<\/p>\n

Jeg m\u00e5 innr\u00f8mme at dagens m\u00e5ltid var en skuffelse. Men jeg har sett at stedet har f\u00e5tt bra anmeldelse tidligere, s\u00e5 jeg tror jeg skal gj\u00f8re et nytt fors\u00f8k f\u00f8r jeg feller endelig dom. Stedet har tross alt noen kvaliteter ved seg som gj\u00f8r at jeg \u00f8nsker at de skal v\u00e6re bra. Det viktigste er at de har et \u00f8nske om \u00e5 servere rustikk, god hverdagsmat til en pris som ikke gj\u00f8r spesielt stort innhugg i matbudsjettet. Og for det alene synes jeg faktisk de fortjener en sjanse til. I tillegg s\u00e5 jeg at en dame p\u00e5 nabobordet fikk en sjokoladefondant som s\u00e5 ut til \u00e5 ha en perfekt konsistens, og da tror jeg nok jeg ikke klarer \u00e5 la v\u00e6re \u00e5 pr\u00f8ve Caf\u00e9 Tekehtopa en gang til f\u00f8r jeg bestemmer meg skikkelig for hva jeg skal mene om stedet.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Bes\u00f8kt: 15.09.2014 Adresse: St. Olavs plass 2, 0165 Oslo Hjemmeside:\u00a0 www.tekehtopa.no Jeg tror aldri jeg har v\u00e6rt innom Caf\u00e9 Tekehtopa f\u00f8r, men etter at Even Ramsvik var med \u00e5 fornye stedet for en tid tilbake har jeg hatt i tankene \u00e5 ta en tur innom. I dag var tydeligvis dagen kommet og jeg tok turen […]<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":506,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_monsterinsights_skip_tracking":false,"_monsterinsights_sitenote_active":false,"_monsterinsights_sitenote_note":"","_monsterinsights_sitenote_category":0,"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[40,26,22,23],"class_list":["post-505","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-uncategorized","tag-fusion","tag-lav","tag-norge","tag-oslo"],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/505","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=505"}],"version-history":[{"count":3,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/505\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":1252,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/505\/revisions\/1252"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/media\/506"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=505"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=505"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=505"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}