Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the maple domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/a/e/b/runeskulinariskeverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 {"id":615,"date":"2015-03-19T10:10:42","date_gmt":"2015-03-19T10:10:42","guid":{"rendered":"http:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/?p=615"},"modified":"2015-12-03T13:41:51","modified_gmt":"2015-12-03T13:41:51","slug":"hells-kitchen","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/2015\/03\/19\/hells-kitchen\/","title":{"rendered":"Hells Kitchen"},"content":{"rendered":"

Bes\u00f8kt: 19.03.2015
\nAdresse: M\u00f8llergata 23, 0179 Oslo
\nHjemmeside: https:\/\/www.facebook.com\/pages\/Hells-Kitchen\/185324804813373<\/a><\/p>\n

Det er torsdag ettermiddag, jeg har akkurat v\u00e6rt hos fris\u00f8ren og skal om ikke lenge skal jeg p\u00e5 Oslos beste rockebar for et par pils. Men f\u00f8rst m\u00e5 jeg ha meg noe mat. Siden \u00f8ldrikking st\u00e5r p\u00e5 programmet blir det burger eller pizza. Til slutt faller valget p\u00e5 et sted som jeg ikke har v\u00e6rt p\u00e5 veldig lenge, men som jeg mener \u00e5 erindre at hadde ganske god pizza sist jeg var der. Slik havnet jeg p\u00e5 Hells kitchen for f\u00f8rste gang p\u00e5 en god del \u00e5r.<\/p>\n

Hell\u2019s kitchen ligger p\u00e5 hj\u00f8rnet det \u00f8vre hj\u00f8rnet av Youngstorget, med LO-bygningen som n\u00e6rmeste nabo. Menyen er enkel, de har omtrent femten pizzaer, resten av stedet best\u00e5r av flytende saker. Pizzaene er delt inn i vegetar, sj\u00f8mat og kj\u00f8tt. Jeg gikk for kj\u00f8tt, med artisjokk, parmesan, ruccola og parmaskinke, og siden alle bordene var okkupert ble den inntatt p\u00e5 bardisken.<\/p>\n

F\u00f8rsteinntrykket n\u00e5r pizzaen kommer er at den ser veldig bra ut. Og n\u00e5r jeg begynner \u00e5 skj\u00e6re i den ser det enda mer lovende ut. Bunnen er tynn og spr\u00f8, faktisk en av de absolutt beste jeg har f\u00e5tt her til lands. N\u00e5 er dette en pizza som best\u00e5r av mye t\u00f8rt garnityr, men denne pizzaen har rett og slett en s\u00e6rdeles bra konsistens.\u00a0 Av den grunn er det litt synd at smaken ikke n\u00e5r helt opp. Det er for all del ikke d\u00e5rlig, men smaksmessig har pizzaen noen svakheter. Den har sv\u00e6rt lite tomatsaus, og det er knapt mulig \u00e5 registrere noen smak av den. Bruken av hermetiske artisjokker er grei nok, men parmaskinken som er benyttet er ganske d\u00e5rlig. Hvis det i det hele tatt var prosciutto di Parma da.<\/p>\n

For \u00e5 kalle det parmaskinke er det en rekke krav som skal v\u00e6re oppfylt. Det mest opplagte er selvsagt det geografiske produksjonsomr\u00e5det, men det er ogs\u00e5 lovp\u00e5lagte krav til vekt, bruk av kjemikalier, lagring og mye mer. Og problemet med nettopp denne skinken er at den har en n\u00e6rmest r\u00e5 konsistens og virker umoden. En parmaskinke skal v\u00e6re lagret i minimum 12 m\u00e5neder, og det nekter jeg \u00e5 tro at denne er. Og selv om spekeskinke p\u00e5 italiensk heter prosciutto crudo, som oversatt betyr r\u00e5 skinke, s\u00e5 er det konservert produkt. P\u00e5 sitt beste er det fenomenalt, mens p\u00e5 sitt aller verste er det ganske ille. Dette minner om lavkvalitetsskinke, selv om den nok ikke er industriprodusert. Men det st\u00f8rste problemet er simpelthen at den ikke er s\u00e6rlig god.<\/p>\n

Men nok om den halvkjipe skinken, p\u00e5 pizzaen har de ogs\u00e5 ruccola og parmesan. Ruccolaen er frisk og litt bitter i smaken slik den skal v\u00e6re. Parmesanen er muligens en grana padano, men det er i denne sammenheng helt greit.<\/p>\n

\"Pizza<\/a>
Pizza med artisjokk, parmaskinke, ruccola og parmesan<\/figcaption><\/figure>\n

Jeg er nok i dette innlegget litt streng med Hells kitchen, men grunnen er ikke fordi jeg er s\u00e5 ford\u00f8mt misforn\u00f8yd. Tvert i mot har de s\u00e5pass potensiale at jeg skulle \u00f8nske de var hakket hvassere. Jeg er ikke sint, bare bitte litte grann skuffet. Men ikke mer enn at jeg en eller annen gang skal stikke innom \u00e5 teste en av de andre pizzaene der.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Bes\u00f8kt: 19.03.2015 Adresse: M\u00f8llergata 23, 0179 Oslo Hjemmeside: https:\/\/www.facebook.com\/pages\/Hells-Kitchen\/185324804813373 Det er torsdag ettermiddag, jeg har akkurat v\u00e6rt hos fris\u00f8ren og skal om ikke lenge skal jeg p\u00e5 Oslos beste rockebar for et par pils. Men f\u00f8rst m\u00e5 jeg ha meg noe mat. Siden \u00f8ldrikking st\u00e5r p\u00e5 programmet blir det burger eller pizza. Til slutt faller […]<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":799,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_monsterinsights_skip_tracking":false,"_monsterinsights_sitenote_active":false,"_monsterinsights_sitenote_note":"","_monsterinsights_sitenote_category":0,"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[26,22,23,59],"class_list":["post-615","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-uncategorized","tag-lav","tag-norge","tag-oslo","tag-pizza"],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/615","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=615"}],"version-history":[{"count":4,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/615\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":1218,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/615\/revisions\/1218"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/media\/799"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=615"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=615"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.runeskulinariskeverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=615"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}